از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...

طرز تهیه ترشی بندری

طرز تهیه ترشی بندری

مواد لازم:

یک بسته

تمرهندی

پنجاه گرم

موسیر

سه عدد

هویج

سه عدد

خیار

یک لیوان

رب انار ترش

سه عدد

بادمجان متوسط

یک بوته

سیر

3-2 شاخه

کرفس

یک کیلو

گل کلم

پنجاه گرم

فلفل سبز ریز

نیم کیلو

سیب زمینی ترشی

یک تا دو قاشق سوپ خوری

ادویه ترشی

پنج عدد

گوجه فرنگی کال

یک لیوان

آب گوجه فرنگی غلیظ

یک لیوان

سبزی معطر خرد شده (نعنا، گشنیز، مرزه، ترخون)

طرز تهیه :

- فلفل های سبز قلمی را با کمی سرکه و نمک بجوشانید تا نرم شود.

- تمرهندی  را درون ظرفی ریخته و مقداری سرکه روی آن بریزید و به طور کامل هم بزنید، سپس آن را درون یک صافی بریزید و هسته های آن را جدا کنید.

- گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد کنید.

- هویج ها  و سیب زمینی ها  و سیرها  را پوست بـِکـَنید و ریز خرد کنید.

- برگ های کرفس  را جدا کنید و آن ها را هم به اندازه هویج خرد کنید.

- خیارها را (بدون پوست گرفتن) خرد کنید و در صافی بریزید؛ مقداری نمک روی آن بپاشید و 3-2 ساعت صبر کنید تا آب اضافی آن برود.

- موسیرهای خشک را به مدت 6- 5 ساعت در آب خیس کنید، 3-2 بار بشویید، ریشه ها و قسمت های زاید آن را بگیرید و به صورت درسته یا ریز شده استفاده کنید.

- بوته های گل کلم  را از هم جدا کنید و به طور کامل ریز کنید.

- سبزی های معطر خرد شده ی ترشی را با تمامی مواد بالا مخلوط کنید.

- بادمجان ها را با پوست یا بدون پوست به صورت دلخواه به شکل حبه قند خرد کنید و با کمی سرکه بجوشانید تا نرم شود؛ سپس به همان صورت که داغ است به بقیه مواد اضافه کنید  و به طور کامل مخلوط کنید.

- ادویه ترشی ، رب انار، آب گوجه فرنگی غلیظ شده و تمرهندی رقیق شده با سرکه را به مخلوط اضافه کنید.

- مخلوط آماده شده را درون ظرف مخصوص ترشی بریزید و سرکه را به آن اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند.

- نمک را هم به میزان دلخواه به ترشی بیفزایید. استفاده از مقدار بیشتری نمک در صورتی که شور نشود، مدت و کیفیت نگهداری ترشی را بیشتر خواهد کرد.


برچسب ها : amozesh ashpazi,amozesh ashpazi irani,ashpazi,ashpazi irani,آشپز,آشپز آنلاین,آشپز ایرانی,آشپزی,آشپزی آسان,آشپزی ایرانی,آشپزی اینترنتی,آشپزی جدید,آشپزی مدرن,آشپزی2010,آمورزش,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی برای مبتدی,آموزش آشپزی ترشی های ایرانی,آموزش آشپزی غذاهای ایرانی,آموزش آشپزی نوین,آموزش انواع ترشی ها,آموزش ترشی های جدید ایرانی,آموزش ترشی های سنتی,آموزش ترشی های فرنگی,آموزش رایگان آشپزی,آموزش مجانی آشپزی,آموزش نحوه پخت انواع ترشی,آموزش پخت انواع ترشی های ایرانی,آموزش پخت انواع ترشی های خوشمزه,آموزش پخت ترشی,آموزش پخت ترشی های ایرانی,آموزش پخت ترشی ایرانی,آموزش پختن ترشی بندری,ادویه ترشی,اشپزی,انواع ترشی,انواع ترشی به سبک ایرانی,انواع ترشی های خوشمزه,انواع ترشی های سبزیجات,انواع ترشی ایرانی,انواع ترشی محلی,انواع ترشیجات,بزرگترین سایت آشپزی,بزرگترین سایت آشپزی ایران,به روزترین سایت آشپزی,ترشی آسان,ترشی بندری,ترشی بندری خوشمزه و راحت,ترشی بندری چگونه درست می شود؟,ترشی بادنجان شکم پر,طرز تهیه ترشی بادنجان شکم پر,روش درست کردن ترشی بادنجان شکم پر,درست کردن ترشی,مواد لازم برای تهیه ترشی بادنجان شکم پر,ترشی ها و شورها,آموزش ترشی ها و شورها,نکات برای تهیه ترشی,ترشی خوشمزه,ترشی های ایرانی,ترشی های سنتی,تزیین ترشی بندری,تهیه انواع ترشی,دستور تهیه انواع ترشی های خوشمزه,دستور تهیه انواع ترشی های خوشمزه ایرانی,دستور پختن ترشی بندری,روش تهیه ترشی بندری,روش درست تهیه انواع ترشی,روش پختن ترشی بندری,سایت آشپزی,سایت آموزش آشپزی,سایت انواع ترشی ایرانی,طرز تهیه,طرز تهیه ترشی,طرز تهیه ترشی بندری,طرز تهیه ترشی های ایرانی,طرز پختن ترشی بندری,عکس از ترشی بندری,عکس ترشی بندری,مواد لازم برای ترشی بندری,مواد لازم برای تهیه ترشی,نحوه درست کردن ترشی بندری,نکاتی برای تهیه ترشی,کامل ترین سایت آشپزی,
نظرات 1 + ارسال نظر
جسد عاشق سه‌شنبه 2 آذر‌ماه سال 1389 ساعت 06:19 ب.ظ http://www.zendegieh-namard.blogfa.com

سلام خوفی ؟
من به خوبی از وبت دیدن کردم وبت عالی هست
بیشتر تلاش کن
اگر با تبادل لینک موافقی منو با اسم جسد عاشق بلینک
بعد بگو با چه اسمی بلینکمت؟
فعلا
بای

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد