از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...

آموزش فلافل لبنانی

آموزش فلافل لبنانی

مواد لازم:


باقلای خشک۳۸۰ گرم
نخود۳۸۰ گرم
سیر کوبیده۲ حبه درشت
پیاز( ریز خرد شده)یک عدد درشت
پیازچه( ریز خرد شده)۴ عدد بزرگ
فلفل سبز قلمی تندیک عدد( ریز خرد شود)
بیکینگ پودریک قاشق غذاخوری
آرد۳ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شدهیک فنجان
پودر تخم گشنیزیک قاشق مرباخوری
پودر زیره سبز۵/۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفلبه اندازه لازم
روغن برای سرخ کردن فلافلبه اندازه لازم


 

 

طرز تهیه:
باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره له می کنیم تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند.


در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یک سینی می چینیم و می گذاریم یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شود


برچسب ها : آموزش فلافل لبنانی,amoozeshe pitza,amozesh ashpazi,amozesh ashpazi irani,ashpazi,ashpazi irani,hamechie.com,pitza,pizaa,آشپز,آشپز آنلاین,آشپز ایرانی,آشپزی,آشپزی آسان,آشپزی ایرانی,آشپزی اینترنتی,آشپزی با مایکروفر و ماکروویو,آشپزی جدید,آشپزی رزا,آشپزی رزا منتظمی,آشپزی سنتی,آشپزی فرنگی,آشپزی لازانیا,آشپزی مدرن,آشپزی2010,آمورزش,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی برای مبتدی,آموزش آشپزی غذاهای ایرانی,آموزش آشپزی نوین,آموزش انواع غذاها,آموزش انواع پیتزا,آموزش رایگان آشپزی,آموزش رایگان انواع پیتزا,آموزش غذاهای جدید ایرانی,آموزش غذاهای سنتی,آموزش غذاهای فرنگی,آموزش مجانی آشپزی,آموزش نحوه پخت انواع غذا,آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی,آموزش پخت انواع غذاهای خوشمزه,آموزش پخت غذا,آموزش پخت غذاهای ایرانی,آموزش پخت غذای ایرانی,آموزش پختن فلافل لبنانی,اشپزی,اشپزی ساناز مینایی,اموزش اشپزی,اموزش اشپزی مدرن,انواع خورش,انواع غذا,انواع غذاهای خوشمزه,انواع غذاهای سبزیجات,انواع غذای ایرانی,انواع غذای محلی,انواع پیتزا,بزرگترین سایت آشپزی,بزرگترین سایت آشپزی ایران,به روزترین سایت آشپزی,تزئین پیتزا,تزیین فلافل لبنانی,دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه,دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه ایرانی,دستور تهیه خورشت,دستور تهیه خورشت ایرانی,دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه,دستور پخت غذا,دستور پخت غذاهای ایرانی,دستور پختن فلافل لبنانی,روش تهیه فلافل لبنانی,روش تهیه انواع پیتزا,روش پختن فلافل لبنانی,سایت آشپزی,سایت آموزش آشپزی,سایت انواع غذای ایرانی,سایت غذای ایرانی,سس پیتزا,طرز تهیه,طرز تهیه انواع خورش,طرز تهیه انواع خورشت,طرز تهیه خورشت,طرز تهیه غذا,طرز تهیه غذاهای ایرانی,طرز تهیه فلافل لبنانی,طرز پختن فلافل لبنانی,عکس از فلافل لبنانی,عکس فلافل لبنانی,غذاهای ایرانی,غذاهای سنتی,غذایی خوشمزه,مواد لازم برای فلافل لبنانی,نحوه درست کردن فلافل لبنانی,پنیر پیتزا,پیتزا,فلافل لبنانی,فلافل لبنانی خوشمزه و راحت,فلافل لبنانی چگونه درست می شود؟,پیتزای خوشمزه,کامل ترین سایت آشپزی,
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد