از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...

چگونه تست فرانسوی تهیه کنیم؟

چگونه تست فرانسوی تهیه کنیم؟

● مواد لازم

 

تخم مرغبه ازای هر تکه از آن
کره ساده و غیر چسبندهبه مقدار لازم
شیر در ازای هر تخم مرغ۳/۱ فنجان
دارچین( اختیاری)
وانیل(اختیاری)
نان( هر چند تکه که نیاز دارید).
شکر پودر شدهمقداری

 


 

● مراحل

۱) اجاق گاز خود را در حرارت بالا قرار دهید. سپس کره را در ظرف قرار داهید.

۲) در یک کاسه تخم مرغ ها را بشکنید. وانیل، شیر و دارچین را اضافه کرده و آن را با همزن و یا چنگال به خوبی به هم بزنید.

۳) سپس حرارت را پایین بیاورید زمانی که ماهی تابه به خوبی گرم شود.

۴) یک تکه از نان را در مخلوط فوق فرو برده و به گونه ای که هر دو قسمت نان آغشته شود و تست ها را در ماهیتابه داغ قرار دهید.

۵) تا زمانی که هر دو طرف آن طلایی شود آن را حرارت دهید.

6) تست ها را در ظرف قرار دهید و به سرعت با مربا سرو کنید.( سس سیب، پودر دارچین و پودر شکر را برای خوشمزه تر شدن اضافه کنید.)

۷) برای تکه های بعدی دوباره ۳ روش قبل را تکرار کنید.


برچسب ها : چگونه تست فرانسوی تهیه کنیم؟,amoozeshe pitza,amozesh ashpazi,amozesh ashpazi irani,ashpazi,ashpazi irani,hamechie.com,pitza,pizaa,آشپز,آشپز آنلاین,آشپز ایرانی,آشپزی,آشپزی آسان,آشپزی ایرانی,آشپزی اینترنتی,آشپزی با مایکروفر و ماکروویو,آشپزی جدید,آشپزی رزا,آشپزی رزا منتظمی,آشپزی سنتی,آشپزی فرنگی,آشپزی لازانیا,آشپزی مدرن,آشپزی2010,آمورزش,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی برای مبتدی,آموزش آشپزی غذاهای ایرانی,آموزش آشپزی نوین,آموزش انواع غذاها,آموزش انواع پیتزا,آموزش رایگان آشپزی,آموزش رایگان انواع پیتزا,آموزش غذاهای جدید ایرانی,آموزش غذاهای سنتی,آموزش غذاهای فرنگی,آموزش مجانی آشپزی,آموزش نحوه پخت انواع غذا,آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی,آموزش پخت انواع غذاهای خوشمزه,آموزش پخت غذا,آموزش پخت غذاهای ایرانی,آموزش پخت غذای ایرانی,آموزش پختن تست فرانسوی,اشپزی,اشپزی ساناز مینایی,اموزش اشپزی,اموزش اشپزی مدرن,انواع خورش,انواع غذا,انواع غذاهای خوشمزه,انواع غذاهای سبزیجات,انواع غذای ایرانی,انواع غذای محلی,انواع پیتزا,بزرگترین سایت آشپزی,بزرگترین سایت آشپزی ایران,به روزترین سایت آشپزی,تزئین پیتزا,تزیین تست فرانسوی,دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه,دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه ایرانی,دستور تهیه خورشت,دستور تهیه خورشت ایرانی,دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه,دستور پخت غذا,دستور پخت غذاهای ایرانی,دستور پختن تست فرانسوی,روش تهیه تست فرانسوی,روش تهیه انواع پیتزا,روش پختن تست فرانسوی,سایت آشپزی,سایت آموزش آشپزی,سایت انواع غذای ایرانی,سایت غذای ایرانی,سس پیتزا,طرز تهیه,طرز تهیه انواع خورش,طرز تهیه انواع خورشت,طرز تهیه خورشت,طرز تهیه غذا,طرز تهیه غذاهای ایرانی,طرز تهیه تست فرانسوی,طرز پختن تست فرانسوی,عکس از تست فرانسوی,عکس تست فرانسوی,غذاهای ایرانی,غذاهای سنتی,غذایی خوشمزه,مواد لازم برای تست فرانسوی,نحوه درست کردن تست فرانسوی,پنیر پیتزا,پیتزا,تست فرانسوی,تست فرانسوی خوشمزه و راحت,تست فرانسوی چگونه درست می شود؟,پیتزای خوشمزه,کامل ترین سایت آشپزی,
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد