از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد

مدل لباس ،آرایش،اس ام اس،برنامه وآموزش:موبایل ،کامپیوتر ،نکات خانه داری اخبار فوتبال،ژورنال لباس آرایش عروس و...

طرز تهیه املت عدس

مواد لازم

عدس - نصف پیمانه
کلم بروکلی خردشده - 225 گرم
پیاز قرمز حلقه شده - دو عدد
روغن مایع - دو قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ - هشت عدد
آب یا شیر - سه قاشق غذاخوری
گوجه‌فرنگی کوچک حلقه شده - 200 گرم
نمک و فلفل سیاه - به میزان لازم

طرز تهیه

عدس را در قابلمه‌ای ریخته و حدود 25 دقیقه بپزید. سپس کلم‌های خردشده را به آن بیفزایید و اجازه دهید یکی، دو دقیقه دیگر بجوشد. روغن را کف یک تابه مناسب فر ریخته و حلقه‌های پیاز را در آن بریزید. ظرف را در فر سرد بگذارید و فر را با دمای 200 درجه سانتی‌گراد یا 400 درجه فارنهایت روشن کنید تا در مدت 25 دقیقه بپزد.

تخم‌مرغ‌ها را به همراه شیر یا آب، کمی نمک و فلفل در کاسه‌ای هم بزنید و سبزیجات و گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کنید. عدس و کلم را آبکشی کنید ودر تابه پیاز بریزید.

مخلوط تخم‌مرغ را روی مواد داخل تابه بریزید و آن را دوباره به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید و با استفاده از یک کفگیر مواد املت را به مرکز تابه هدایت کنید تا تخم‌مرغ‌هایی که هنوز شل هستند به اطراف تابه بروند، سپس آن را دوباره به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید تا تخم‌مرغ‌ها سفت شود.


برچسب ها : طرز تهیه املت عدس,,آشپز,آشپز آنلاین,آشپز ایرانی,آشپزی,آشپزی آسان,آشپزی ایرانی,آشپزی اینترنتی,آشپزی با مایکروفر و ماکروویو,آشپزی جدید,آشپزی رزا,آشپزی رزا منتظمی,آشپزی سنتی,آشپزی فرنگی,آشپزی لازانیا,آشپزی مدرن,آشپزی2010,آمورزش,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی برای مبتدی,آموزش آشپزی غذاهای ایرانی,آموزش آشپزی نوین,آموزش انواع غذاها,آموزش رایگان آشپزی,آموزش غذاهای جدید ایرانی,آموزش غذاهای سنتی,آموزش غذاهای فرنگی,آموزش مجانی آشپزی,آموزش نحوه پخت انواع غذا,آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی,آموزش پخت انواع غذاهای خوشمزه,آموزش پخت غذا,آموزش پخت غذاهای ایرانی,آموزش پخت غذای ایرانی,آموزش پختن املت عدس‌,اشپزی,اشپزی ساناز مینایی,اموزش اشپزی,اموزش اشپزی مدرن,انواع خورش,انواع غذا,انواع غذاهای خوشمزه,انواع غذاهای سبزیجات,انواع غذای ایرانی,انواع غذای محلی,بزرگترین سایت آشپزی,بزرگترین سایت آشپزی ایران,به روزترین سایت آشپزی,تزیین املت عدس‌,املت عدس‌,املت عدس‌ خوشمزه و راحت,املت عدس‌ چگونه درست می شود؟,دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه,دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه ایرانی,دستور تهیه خورشت,دستور تهیه خورشت ایرانی,دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه,دستور پخت غذا,دستور پخت غذاهای ایرانی,دستور پختن املت عدس‌,روش تهیه املت عدس‌,روش پختن املت عدس‌,سایت آشپزی,سایت آموزش آشپزی,سایت انواع غذای ایرانی,سایت غذای ایرانی,طرز تهیه,طرز تهیه انواع خورش,طرز تهیه انواع خورشت,طرز تهیه املت عدس‌,طرز تهیه خورشت,طرز تهیه غذا,طرز تهیه غذاهای ایرانی,طرز پختن املت عدس‌,عکس از املت عدس‌,عکس املت عدس‌,غذاهای ایرانی,غذاهای سنتی,غذایی خوشمزه,مواد لازم برای املت عدس‌,نحوه درست کردن املت عدس‌,کامل ترین سایت آشپزی,

طرز تهیه املت ماکارونی

طرز تهیه املت ماکارونی

  

مواد لازم

برای دو نفر

تخم‌مرغ زده شده - دو عدد
ماکارونی مدل‌دار ریز - 60 گرم
پیاز خرد شده - دو قاشق غذاخوری
گوجه‌فرنگی ریز خرد شده - نصف پیمانه
جعفری خرد شده - دو قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنی - یک قاشق غذاخوری
نمک - ˜ قاشق چایخوری
آب - دو قاشق غذاخوری
سس کچاپ - به میزان لازم
نمک و فلفل - به میزان لازم

طرز تهیه 

ماکارونی را طبق دستور روی بسته‌بندی، در آب جوشانده و آبکشی کنید. سپس آن را با چنگال هم بزنید تا ماکارونی‌ها از هم جدا شوند.یک تابه متوسط نچسب را روی حرارت گذاشته و روغن را در آن بریزید.

 پیاز را در آن تفت دهید و گوجه‌فرنگی را به آن بیفزایید تا یک دقیقه سرخ شود.ماکارونی و جعفری را در تابه بریزید و هم بزنید تا به مدت دو دقیقه مواد با هم سرخ شوند. در این مرحله نمک و فلفل لازمه را بریزید. این مخلوط را طوری کف ماهیتابه پهن کنید که تمام مواد در همه جا به یک اندازه باشند.

حال تخم‌مرغ‌ها را به همراه دو قاشق غذاخوری آب و نمک هم زده و با حرکتی دورانی روی آن بریزید تا روی همه مواد را بگیرد. ( می‌توانید برای این کار تابه را بلند کرده و بگردانید)

حرارت را کم کنید و در تابه را ببندید تا تخم‌مرغ‌ها سفت و زیر آن طلایی شود. املت آماده شده را با سس کچاپ تزئین کنید.


برچسب ها : طرز تهیه املت ماکارونی,,آشپز,آشپز آنلاین,آشپز ایرانی,آشپزی,آشپزی آسان,آشپزی ایرانی,آشپزی اینترنتی,آشپزی با مایکروفر و ماکروویو,آشپزی جدید,آشپزی رزا,آشپزی رزا منتظمی,آشپزی سنتی,آشپزی فرنگی,آشپزی لازانیا,آشپزی مدرن,آشپزی2010,آمورزش,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی برای مبتدی,آموزش آشپزی غذاهای ایرانی,آموزش آشپزی نوین,آموزش انواع غذاها,آموزش رایگان آشپزی,آموزش غذاهای جدید ایرانی,آموزش غذاهای سنتی,آموزش غذاهای فرنگی,آموزش مجانی آشپزی,آموزش نحوه پخت انواع غذا,آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی,آموزش پخت انواع غذاهای خوشمزه,آموزش پخت غذا,آموزش پخت غذاهای ایرانی,آموزش پخت غذای ایرانی,آموزش پختن املت ماکارونی‌,اشپزی,اشپزی ساناز مینایی,اموزش اشپزی,اموزش اشپزی مدرن,انواع خورش,انواع غذا,انواع غذاهای خوشمزه,انواع غذاهای سبزیجات,انواع غذای ایرانی,انواع غذای محلی,بزرگترین سایت آشپزی,بزرگترین سایت آشپزی ایران,به روزترین سایت آشپزی,تزیین املت ماکارونی‌,املت ماکارونی‌,املت ماکارونی‌ خوشمزه و راحت,املت ماکارونی‌ چگونه درست می شود؟,دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه,دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه ایرانی,دستور تهیه خورشت,دستور تهیه خورشت ایرانی,دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه,دستور پخت غذا,دستور پخت غذاهای ایرانی,دستور پختن املت ماکارونی‌,روش تهیه املت ماکارونی‌,روش پختن املت ماکارونی‌,سایت آشپزی,سایت آموزش آشپزی,سایت انواع غذای ایرانی,سایت غذای ایرانی,طرز تهیه,طرز تهیه انواع خورش,طرز تهیه انواع خورشت,طرز تهیه املت ماکارونی‌,طرز تهیه خورشت,طرز تهیه غذا,طرز تهیه غذاهای ایرانی,طرز پختن املت ماکارونی‌,عکس از املت ماکارونی‌,عکس املت ماکارونی‌,غذاهای ایرانی,غذاهای سنتی,غذایی خوشمزه,مواد لازم برای املت ماکارونی‌,نحوه درست کردن املت ماکارونی‌,کامل ترین سایت آشپزی,

طرز تهیه املت گل کلم

مواد لازم

گل‌کلم یک عدد
تخم‌مرغ چهار عدد
آرد یک قاشق مرباخوری
پیاز یک عدد
فلفل، نمک و زردچوبه به میزان لازم
جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری

املت گل ‌کلم

طرز تهیه

گل‌های کوچک کلم را کنده و آنها را بشویید و برای مدت پنج دقیقه در آب بپزید؛ سپس تخم‌مرغ و پیاز خرد شده، نمک، فلفل و آرد را مخلوط کرده و خوب هم بزنید و با مقداری روغن در تابه سرخ کنید (اگر با کره سرخ کنید بسیار خوش‌طعم‌تر خواهد شد.) سپس در ظرف ریخته و جعفری‌های خرد شده را روی آن ریخته  و سرو می‌کنیم.


برچسب ها : طرز تهیه املت گل ‌کلم,آشپز,آشپز آنلاین,آشپز ایرانی,آشپزی,آشپزی آسان,آشپزی ایرانی,آشپزی اینترنتی,آشپزی با مایکروفر و ماکروویو,آشپزی جدید,آشپزی رزا,آشپزی رزا منتظمی,آشپزی سنتی,آشپزی فرنگی,آشپزی لازانیا,آشپزی مدرن,آشپزی2010,آمورزش,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی برای مبتدی,آموزش آشپزی غذاهای ایرانی,آموزش آشپزی نوین,آموزش انواع غذاها,آموزش رایگان آشپزی,آموزش غذاهای جدید ایرانی,آموزش غذاهای سنتی,آموزش غذاهای فرنگی,آموزش مجانی آشپزی,آموزش نحوه پخت انواع غذا,آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی,آموزش پخت انواع غذاهای خوشمزه,آموزش پخت غذا,آموزش پخت غذاهای ایرانی,آموزش پخت غذای ایرانی,آموزش پختن املت گل ‌کلم‌,اشپزی,اشپزی ساناز مینایی,اموزش اشپزی,اموزش اشپزی مدرن,انواع خورش,انواع غذا,انواع غذاهای خوشمزه,انواع غذاهای سبزیجات,انواع غذای ایرانی,انواع غذای محلی,بزرگترین سایت آشپزی,بزرگترین سایت آشپزی ایران,به روزترین سایت آشپزی,تزیین املت گل ‌کلم‌,املت گل ‌کلم‌,املت گل ‌کلم‌ خوشمزه و راحت,املت گل ‌کلم‌ چگونه درست می شود؟,دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه,دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه ایرانی,دستور تهیه خورشت,دستور تهیه خورشت ایرانی,دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه,دستور پخت غذا,دستور پخت غذاهای ایرانی,دستور پختن املت گل ‌کلم‌,روش تهیه املت گل ‌کلم‌,روش پختن املت گل ‌کلم‌,سایت آشپزی,سایت آموزش آشپزی,سایت انواع غذای ایرانی,سایت غذای ایرانی,طرز تهیه,طرز تهیه انواع خورش,طرز تهیه انواع خورشت,طرز تهیه املت گل ‌کلم‌,طرز تهیه خورشت,طرز تهیه غذا,طرز تهیه غذاهای ایرانی,طرز پختن املت گل ‌کلم‌,عکس از املت گل ‌کلم‌,عکس املت گل ‌کلم‌,غذاهای ایرانی,غذاهای سنتی,غذایی خوشمزه,مواد لازم برای املت گل ‌کلم‌,نحوه درست کردن املت گل

طرز تهیه لازانیا

طرز تهیه لازانیا


برچسب ها : طرز تهیه مایه گوشتی لازانیا,طرز تهیه سس بشامل,سس بشامل,لازانیا نان تست,amozesh ashpazi,آشپز,آشپز آنلاین,آشپز ایرانی,آشپزی,آشپزی آسان,آشپزی ایرانی,آشپزی اینترنتی,آشپزی با مایکروفر و ماکروویو,آشپزی جدید,آشپزی رزا,آشپزی رزا منتظمی,آشپزی سنتی,آشپزی فرنگی,آشپزی لازانیا,آشپزی مدرن,آشپزی2010,آمورزش,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی برای مبتدی,آموزش آشپزی غذاهای ایرانی,آموزش آشپزی نوین,آموزش انواع غذاها,آموزش رایگان آشپزی,آموزش غذاهای جدید ایرانی,آموزش غذاهای سنتی,آموزش غذاهای فرنگی,آموزش مجانی آشپزی,آموزش نحوه پخت انواع غذا,آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی,آموزش پخت انواع غذاهای خوشمزه,آموزش پخت غذا,آموزش پخت غذاهای ایرانی,آموزش پخت غذای ایرانی,آموزش پختن لازانیا‌,اشپزی,اشپزی ساناز مینایی,اموزش اشپزی,اموزش اشپزی مدرن,انواع خورش,انواع غذا,انواع غذاهای خوشمزه,انواع غذاهای سبزیجات,انواع غذای ایرانی,انواع غذای محلی,بزرگترین سایت آشپزی,بزرگترین سایت آشپزی ایران,به روزترین سایت آشپزی,تزیین لازانیا‌,لازانیا‌,لازانیا‌ خوشمزه و راحت,لازانیا‌ چگونه درست می شود؟,دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه,دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه ایرانی,دستور تهیه خورشت,دستور تهیه خورشت ایرانی,دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه,دستور پخت غذا,دستور پخت غذاهای ایرانی,دستور پختن لازانیا‌,روش تهیه لازانیا‌,روش پختن لازانیا‌,سایت آشپزی,سایت آموزش آشپزی,سایت انواع غذای ایرانی,سایت غذای ایرانی,طرز تهیه,طرز تهیه انواع خورش,طرز تهیه انواع خورشت,طرز تهیه لازانیا‌,طرز تهیه خورشت,طرز تهیه غذا,طرز تهیه غذاهای ایرانی,طرز پختن لازانیا‌,عکس از لازانیا‌,عکس لازانیا‌,غذاهای ایرانی,غذاهای سنتی,غذایی خوشمزه,مواد لازم برای لازانیا‌,نحوه درست کردن لازانیا‌,کامل ترین سایت آشپزی,

مواد لازم


نان تست به مقدار لازم
پنیر ورقه ای به مقدار لازم
گوشت چرخ شده 300 گرم
پیاز رنده شده 1 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
فلفل دلمه سبز 1 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
پنیر پیتزا رنده شده به مقدار لازم


سس بشامل
مواد لازم برای سس بشامل:
آرد سفید 2 قاشق غذاخوری
کره 2 قاشق غذاخوری
پیاز سفید نرم شده 1 عدد
شیر 2 لیوان


طرز تهیه سس بشامل:کره را در ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید سپس پیاز سفید نرم شده را به کره اضافه کرده کمی تفت دهید تا زمانیکه طلایی رنگ شود سپس آرد را به کره اضافه کرده کمی تفت داده سپس شیر را مواد اضافه کرده هم بزنید تا زمانیکه مایه نرمی حاصل شود.


طرز تهیه مایه گوشتی لازانیا:پیاز را در روغن تفت داده سپس گوشت را به همراه ادویه به پیاز اضافه کرده همراه پیاز به مدت 20 دقیقه تفت دهید سپس گوجه فرنگی و فلفل دلمه ریز شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید. روی گوشت کمی آبجوش همراه رب گوجه فرنگی ریخته بگذارید به مدت 30 دقیقه بپزد و آب آن تمام شود.


طرز تهیه لازانیا


در ظرف پیرکسی کمی سس بشامل ریخته و با قاشق روی آن را صاف کرده طوریکه تمام سطح ظرف را بپوشاند سپس نانهای تست را به ترتیب کنار هم در ظرف بچینید.روی نان های تست را با پنیر ورقه ای پوشانده سپس روی پنیر را با مایه گوشتی بپوشانید.

روی گوشت را با نان های تست پوشانده سپس روی تمام سطح نان سس بشامل ریخته و روی سس بشامل پنیر رنده شده بپاشید.ظرف را به مدت نیم ساعت در فری که از قبل گرم کرده اید با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا زمانیکه روی پنیر طلایی رنگ شود.

چند شینیون راحت و آسان

چند شینیون راحت و آسان 

چند شینیون راحت و آسان برای شما در منزل !


برچسب ها : چند شینیون راحت و آسان برای شما در منزل !,آموزش آرایشگری,آموزش شینیون مو,فروش آموزش آرایشگری,مدل لباس,مدل های لباس,شیکترین مدل های لباس,مد لباس ۲۰۱۰,ژورنال مد لباس,مدل لباس ۲۰۱۰,گالری مدل لباس ۲۰۱۰,مدل های لباس ۲۰۱۰,بهترین مدل های لباس,مدل مو,مدل مو پسرانه,مدل موی پسرانه,فشن پسرانه,مدل مو فشن,عکس مدل مو,مدل های مو جدید,مدل مو جدید,مدل مو دخترانه,مدل مو زنانه,مدل مو پسر,مدل مو فشن دخترانه,فشن دخترانه,مدل مو فر,مدل موی زنانه,عکس آرایشی,مدل مو عروس,مدل عروس,آرایش,آرایش عربی,آرایش خلیجی,آرایش جدید,آرایش زیبا,عکس آرایش,آرایش ایرانی,عکس صورت,آرایش ابرو,آرایش صورت,آرایش جدید عکس,Model arayesh,model arayesh jadid,آرایش 2010,آرایش 2011,آرایش زنانه,آرایش زیبا 2010 مکزیکی,آرایش مو,آرایش چشم,آرایشی,آموزش آرایش,ارایش,ارایش لب,اس عروس,انواع رنگ مو,بدون آرایش,رنگ مو,زنانه,زیبا ترین مدلآرایش 2010 مو خلیجی,سایت,سایت مدل,سایت مدل آرایش 2010 زیبا,سایت پاتوق98,شنیون ساده مو,شنیون مو,شنیون موی عروس,عربی,عکس آرایش لب,لوازم آرایش,مدا آرایش صورت,مدل,مدل آرایش 2010,مدل آرایش 2011,مدل آرایش ابرو,مدل آرایش زنانه,مدل آرایش صورت,مدل آرایش لب,مدل آرایش مو,مدل آرایش چشم,مدل بستن موی بلند,مدل جدید مو,مدل شنیون ساده و زیبا,مدل شنیون شب عروسی,مدل صورت,مدل مو و آرایش,مدل مو و شنیون عروس,موی فر,